Contact

RWS is er voor iedereen, al meer dan 40 jaar! Aarzel niet om hulp of informatie te vragen

  Openingsuren secretariaat :

  MAANDAG: 9.00u - 13.00u
  DINSDAG: 9.00u - 13.00u
  WOENSDAG: 9.00u - 13.00u
  DONDERDAG: 13.00u - 17.00u
  VRIJDAG: 9.00u - 12.00u.

  Persoonlijke contacten kunnen enkel tijdens onze Permanenties/Vraagmomenten!
  Om de coördinator de kans te geven haar werk snel uit te voeren, zullen de telefoons de rest van de week opgenomen worden door een medewerker van RWS. Telefoneren kan dus de hele week 24/7. Maar liefst tijdens de kantooruren en niet ’s avonds of op zondag! Voor héél dringende gevallen kan er natuurlijk een uitzondering gemaakt worden.

  De coördinator  heeft enkele vriendelijke vragen!
  Als je om één of andere reden een brief of een mail stuurt naar de coördinator, vermeld dan bij je adres ook je lidnummer. Voor de coördinator is het dan een koud kunstje om jouw gegevens snel op te sporen in de ledenlijst. Dat bespaart haar veel tijd, die zij écht wel nodig heeft om de vele telefoons te beantwoorden, de inschrijving van nieuwe leden uit te voeren, nieuw-gevraagde documenten en nieuwe ‘Mijn levenseindekaart’en te verzenden en lidkaarten te bezorgen.

  Dat lidnummer vind je op het etiket dat op het kwartaalblad kleeft boven het adres. Vergeet het ook niet in te vullen op je Jaarkaart! 

  Wil je telefonisch contact nemen met de coördinator, hou dan je lidnummer al klaar. De coördinator zal daar zeker naar vragen!

  Ook op de overschrijvingen waarmee je betalingen doet aan RWS, is het nodig te vermelden waarvoor die storting gebeurt :

  • vermeld steeds alle namen van de personen voor wie betaald wordt en voeg er altijd hun lidnummer bij;
  • laat ook weten wat de bedoeling is van de overschrijving.  Bvb ‘lidgeld 2017’, ’ inschrijving AV’,’ inschrijving 28 mei’, ‘bestelling DVD of boek’ enz.

  Die zaken kan je onderaan de overschrijving vermelden bij ‘Vrije mededeling’.

  Hou de overschrijvingen ook ‘gescheiden’ : betaal met een afzonderlijke overschrijving voor elke soort bestelling of betalen van je lidgeld.

  Je hoeft je documenten niet aangetekend te verzenden. Je kan die met een gewone postzegel opsturen!

  Nog sneller is nu onmiddellijk je vraag of suggestie in het formulier hierboven te vermelden!

  03 272 51 63