RWS maakt sterven leefbaar.

35 JAAR RWS

Recht op Waardig Sterven bestaat 35 jaar en is pionier van de huidige euthanasiewetgeving. Sinds 1983 bieden wij administratieve hulp, ondersteuning en bijstand bij levensbeëindiging.

Lees meer



RWS antwoordt graag op uw vragen.

PERMANENTIES VRAAGMOMENTEN

Stel je jezelf vragen omtrent jouw levenseinde of dat van een dierbare? Weet je niet meteen waarheen en wens je hierover met iemand te praten? Kom naar onze Permanenties.

Permanenties Vraagmomenten

LID WORDEN

Lid worden van RWS betekent niet alleen onze werking ondersteunen. Als lid word je concreet begeleid en bijgestaan. RWS helpt je bij elke administratieve taak.

Word nu lid

RWS helpt en ondersteunt.

Download Documenten

Hieronder kan je de documenten inzake levenstestament en wilsverklaring euthanasie downloaden. Meer info vind je op deze pagina.



RWS maakt sterven bespreekbaar.

VRAAG V/D MAAND

RWS stelt maandelijks een specifieke vraag in de de kijker. Het zijn vragen die vaak aan onze medewerkers gesteld worden of zaken die we extra aandacht willen geven. Heb je zelf ook een vraag waarvan je het antwoord niet terugvindt op deze site? Stel ze ons.

Vraag van deze maand:

  • januari 2019
  • 0 reactie(s)

Is het registreren van de Wilsverklaring verplicht ? Wat zijn de voordelen van het registreren?

Lees hier het antwoord

HET VERHAAL VAN

Getuigenissen, ervaringen of verhalen van een ander gehoord… ze horen thuis in deze rubriek. Heb je zelf een verhaal dat je wil delen met anderen of wens je via jouw ervaringen mensen te inspireren. Stuur het door naar info@rws.be.

Het verhaal van deze maand:

  • januari 2019
  • 0 reactie(s)

Lezersbrief

Lees het nu

JOUW STEM

RWS maakt sterven bespreekbaar. Wat is jouw mening, jouw standpunt? Wij staan open voor debat en brengen graag discussiepunten op tafel. Dit platform geeft ruimte aan een poll, petitie of discussie. Laat van je horen!

Stelling van deze maand:

  • januari 2019
  • 33 reactie(s)

Voor het eerst wordt een euthanasiezaak doorverwezen naar justitie. Ik ben hier niet goed van. staf de wilde, de haan 28 okt. 15

Reageer nu

RWS maakt sterven bespreekbaar.